IF-RYHMÄ ALOITTAA PERJANTAINA 7.9

2.9.2012

If-ryhmä on kerran viikossa harjoitteleva kouluikäisten harrastajaryhmä

IF (Ice Flowers) -ryhmän harjoitukset alkavat perjantaina 7.9 klo 16.45-17.30 vanhalla jäähallilla, oheiset jään jälkeen klo 17.45-18.30 (mukaan hyppynaru, lenkkikengät, piruettilusikka,jos on).

 

If-ryhmä harjoittelee kerran viikossa jäällä ja kerran viikossa on oheisharjoitukset. Kuukausimaksu on 37 euroa ja se sisältää edellä mainitut harjoitukset, luistelukoululisenssin (alle 15-vuotiaille) ja Taitoluistelulehden sekä hallintomaksun.

 

IF-ryhmän vastuuvalmentajina toimivat Piia Hautamäki ja Katja Viertoma. Satunnaisesti voi olla myös muita valmentajia. Jääajat pyritään pitämään vakiona, mutta saamistamme jääajoista johtuen saattaa olla silloin tällöin myös muita aikoja. Jääajat kannattaa viikoittain tarkistaa seuran nettisivulla olevasta viikon aikataulusta. Myös antamaanne sähköpostia kannattaa seurata pari kolme kertaa viikossa, koska tiedottaminen tapahtuu pääsääntöisesti sähköisesti. Nettisivuille uutisiakin lisätään lähes päivittäin.

 

IF-ryhmään ilmoittautuneille on lähetetty sunnuntaina 2.9 sähköpostia. Jos et ole saanut postia ja olet ilmoittautunut, niin ota yhteyttä Sari Seittuun taitoluistelu@plu.fi.