Ensi kauden kilpasarjaehdotukset julkaistu - ilmoittautuminen ensi kauteen!

24.5.2012

UUDET KILPASARJAT

Valmentajat ovat julkaisseet yksinluisteluryhmien kilpasarjaehdotukset ensi kaudelle. Se löytyy sivun alta liitteenä. Kilpaluistelijoiden ilmoittautuminen uudelle kaudelle tapahtuu kilpasarjan perusteella ja ilmoittautumisten perusteella tullaan tekemään syksyn ryhmät.

Kaikki ne luistelijat, jotka ovat luistelleet kuluvalla kaudella kehitys- ja IF –ryhmissä ja joiden nimeä ei lue liitteessä, ilmoittautuvat ensi kaudelle nykyisiin kehitys- ja IF –ryhmiin. Ilmoittautumisten perusteella tullaan tekemään syksyn ryhmät.

Ilmoittautuminen uudelle kaudelle tapahtuu siis netin kautta, seuran nettisivuilla seinajoentaitoluistelijat.fi, ja ilmoittautuminen aukeaa kesäkuun aikana, nettisivujen uudistumisen jälkeen. 

UUSISTA KILPAOHJELMISTA

Vähäisen valmentajaresurssien takia emme ole pystyneet tekemään toukokuussa uusia kilpaohjelmia yhtä hyvin kuin menneellä kaudella. Kilpaohjelmia tehdään vielä toukokuun loppuun sekä mahdollisuus niiden tekemiseen on myös kesäleirillä. Osa ohjelmien tekemisestä jää myös alkusyksyyn.

Ne, joilla on jo olemassa uusi kilpailumusiikki, ovat etusijalla ohjelmien tekemisessä, jotka pyritään tekemään siis toukokuussa ja kesäleirillä. Resurssit kilpaohjelmien tekemiseen ovat rajalliset ja tällä hetkellä valmentajien kilpaohjelmakiintiöt ovat täydet. Kesäleirille on muutama ”paikka” uusille kilpaohjelmille vapaana ja yritämme mahduttaa mukaan uusia kilpaohjelmia sitä mukaan, kun musiikit luistelijoille löytyvät.

TINTIT –kilpasarjalaisille tehdään yhteiskilpaohjelma syksyllä, kun uusi kausi alkaa. Myös suurimmalle osalle uusista MINEISTÄ kilpaohjelma tehdään vasta uuden kauden alkaessa, jotta musiikin etsimiseen on riittävästi aikaa. Oman ohjelman musiikista voi kysyä valmentajilta.

Ne T3-RYHMÄLÄISET, jotka ovat ilmoittaneet halukkuutensa kilpailla ensi kaudella, kilpailevat keväällä tehdyllä yhteisohjelmarungolla ensi kaudella TAITAJAT sarjassa. Kunkin omaan versioon ohjelmasta tullaan tekemään päivityksiä syksyllä. Myös vanhoihin kilpaohjelmiin tehdään tarvittaessa päivityksiä uuden kauden alkaessa.

YHTEYDENOTOT YLLÄOLEVIIN ASIOIHIN LIITTYEN, Anniina Jokinen, 044-0765535 (arkisin 12-15), taitoluistelu@plu.fi.