Joulukorttitempaus alkaa!

1.10.2006

Klikkaa julistepohjaa!
Klikkaa julistepohjaa!

Seinäjoen Taitoluistelijat ry julistaa joulukorttitempauksen alkaneeksi!

Joulukorttitempauksen tarkoituksena on kerätä 8 erilaista jouluun ja luisteluun liittyvää korttipohjaa, joista painetaan seuran omia joulukortteja. Joulukorttitempaukseen saavat osallistua Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n ryhmissä luistelevat ja heidän perheensä. HUOM! Myös entiset luistelijat saavat osallistua!

Joulukortti-ideat tulee piirtää vähintään 100 gramman paperille VÄRIKKÄÄSTI (huom! Normaali kopiopaperi on 80 grammaista eli hieman liian ohutta, että siitä saisi hyvän kortin). Väri paperilla tulee olla puhtaanvalkoinen, ja koko A4-arkki/piirustus. Piirustuksen taakse tulee merkitä tekijän nimi, ikä ja yhteystiedot.

Tavoitteena tempauksella on luoda Seinäjoen Taitoluistelijoille omat joulukortit, jotka valmistuvat marraskuussa myyntiin. Ei kannata siis hätäillä joulukorttien ostamisessa - seuran omat kortit tuovat joulutervehdyksiin mukavan joulutunnelman!

Aikaa osallistua on vähän, mutta riittävästi - joulukorttiesitykset pitää postittaa viimeistään 20.10.2006 seuran sihteeri Johanna Ruokamolle eli osoitteeseen:

Johanna Ruokamo

Myllyojankatu 19

60320 Seinäjoki

Syysterveisin,

Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n johtokunta