Tule mukaan aikuisten taitoluistelukouluun tammikuussa!

9.12.2011

Seinäjoen Taitoluistelijoiden järjestämä aikuisten taitoluistelukoulu jatkuu joulun jälkeen viitenä perjantaina isolla tekojäällä. Kaikki uudet aikuiset ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan!

Nyt on hyvä syy testata joulupukin tuomia luistimia ja kokea jääprinsessan tai -prinssin glamour! Aikuisten taitoluistelukoulua pitää valmentaja Riitta Bakker.
 

Rohkeasti mukaan, ilmoittautumaan kurssille pääset täältä!

****************

Taitoluistelukoulussa opetellaan erilaisia taitoluistelun elementtejä; kuten askeleita, liukuja, piruetteja ja hyppyjä, niin yksin kuin muodostelmassakin. Taitoluistelukoulu tarjoaa hyvän mahdollisuuden kokea taitoluistelun elämyksellisyys myös vanhemmalla iällä.

 

Kurssille varusteiksi tarvitaan teroitetut luistimet, lämmin, joustava vaatetus ja innostunut asenne.

 

Luistelu koetaan yleensä vaikeana lajina ja kynnys sen aloittamiseen on korkea. Luistelu kuitenkin on tehokas, kokonaisvaltainen liikuntamuoto, joka vaikuttaa lihaskuntoon, koordinaatioon ja tasapainoon. Luistelu sopii myös huonokuntoisille, koska siinä voi itse säädellä nopeutta ja liikkeiden määrää. Nyt on oiva mahdollisuus kokeilla kenties joulupukilta saatuja uusia luistimia ja aloittaa uusi harrastus vielä lopputalveksi.

 

Kurssin käyneillä on mahdollisuus jatkaa luistelua Seinäjoen Taitoluistelijoiden aikuisryhmissä. Mukaan kurssille voit ilmoittautua nettisivujen kautta. Lisätietoja kurssista valmennuspäällikkö Anniina Jokiselta, 044-0765535.