Huomiota aikatauluista!

10.12.2011

Valitettavasti emme saaneet lisäjäätä vuoden alusta, joten aikataulupohjaan ei tule suuria muutoksia. Ainut näkyvä muutos on torstaipäivän klo 15.00 vuoron kierrätääminen ja se siirtyy vuoden alusta N2 ryhmälle. Tämä muutos aiheuttaa myös oheistyyppi- ja päivämuutoksia N1 ja N2 ryhmällä.

Viikko 1 on poikkeuksellinen vähäisen valmentajaresurssien takia. Siksi oheisharjoituksia on jouduttu radikaalisti vähentämään.

Voimisteluoheiset alkavat jälleen viikosta 3 tai 4, kun yhteistyökuviot selkeytyvät.

******************** 

Viikosta 50 lähtien T1 ja T2 -ryhmien perjantain lajioheinen muuttuu tiistain piruettilusikkaoheiseksi, valmentajaresurssien takia!

Viikolla 51 maanantaina 19.12 joillakin ryhmillä on poikkeukselliset harjoitusajat ja -paikat johtuen luistelukoulujen ja muodostelmaryhmien joulujuhlista! Tarkista oman ryhmän aika ja paikka!

Luistelukoulujen ryhmät siirtyvät joulutauolle 20.12, harjoitukset aloitetaan jälleen viikolla 2. Kehitys - ja harrastajaryhmät siirtyvät joulutauolle 22.12, harjoitukset aloitetaan jälleen viikolla 1. Kilparyhmät harjoittelevat viikolla 52 pienennetyillä harjoitusmäärillä.