Huhtikuun aikataulut - muutoksia luvassa!

28.3.2012

Kevään tullen vanha jäähalli sulkeutuu ja kaikki ryhmämme siirtyvät luistelemaan uuteen jäähalliin. Odotettavasti aikataulumuoto uudistuu sillä jääaikaa huhtikuussa ei ole paljoa. Olemme joutuneet juuri tämän jääpulan takia pienentämään huhtikuuksi harjoitusmääriä. Myös pääsiäisen pyhäpäivät vievät harjoituspäiviä.

PYYDÄMME TEITÄ YSTÄVÄLLISESTI KATSOMAAN OMAN RYHMÄNNE HARJOITUSAJAT JA -PÄIVÄT TARKKAAN. JOKA RYHMÄLLE EMME VALITETTAVASTI PYSTYNEET LUOMAAN PYSYVÄÄ HARJOITUSPÄIVÄÄ, SILLÄ JÄÄAIKOJA SAATIIN VAIHTELEVASTI VIIKOTTAIN!

Jääharjoitusmäärät pienentyvät huhtikuun ajaksi seuraavasti ryhmillä:

T3 2x vko
T2 3x vko
T1 3x vko
N2 3x vko
N1 4x vko 
A1 5x vko
K1 6x vko

Muilla ryhmillä harjoitusmäärät normaalit.

HUOM!
Viikosta 15 lähtien perjantain voimisteluoheisten ajat ovat muuttuneet.
Klo 16.30-17.15 K1, A1, T1, T2 ja klo 17.15-18.00 N1 ja N2.

HUOM!
Viikolla 16 kehitysryhmien voimisteluoheiset ovat poikkeuksellisesi lauantaina 21.4, klo 14.00-14.45 lyseon alasalissa.

HUOM!
WallSport ei enää huhtikuusta lähtien käytössä! Lajioheiset ja fysiikkaoheiset pidetään joko ulkona tai vanhalla/uudella hallilla. Piruettilusikkapaikat merkitty lyhentein. Varautukaa siis sään mukaan oheisiin!

HUOM!
Luistelukoululaiset, jatkoryhmäläiset ja IF-ryhmäläiset päättävät luistelukautensa näytökseen. Muut ryhmät jatkavat harjoittelua toukokuun loppuun asti.

HUOM!
Ne ryhmät, jotka harjoittelevat huhtikuussa 2 kertaa viikossa tai vähemmän, niin torstain kenraali viikoilla 15 ja 16 tulee lisäksi normaaliharjoitusten päälle. Kun taas niillä ryhmillä, jotka harjoittelevat 3 kertaa viikossa tai enemmän, viikon 15 ja 16 kenraalit kuuluvat yhtenä harjoituksena viikkoharjoitusmäärään.