Päätöstilaisuudessa palkittuja

11.5.2012

Oona Sulkunen T1-ryhmästä palkittiin Tsemppimaljalla.
Oona Sulkunen T1-ryhmästä palkittiin Tsemppimaljalla.

 

Taitoluistelijat palkitsivat kauden päätöstilaisuudessa Törnäväsalissa luistelijoita, valmentajia ja ohjaajia ja aktiivisia vanhempia. Kauden aikana seurassa luisteli yli 300 luistelijaa. Seuran parhaana 2012 palkittiin Tiia Loppi suorituksestaan kansallisten noviisien loppukilpailussa. Myös seuran kolme kiertopalkintoa saivat uudet omistajat.  Beritin maljan sai Karoliina Koivupuisto, Taikaluistinmaljan Sini Hirvilampi ja Tsemppimaljan Oona Sulkunen.  Kaikista ryhmistä palkittiin myös yksi luistelija. Perusteena palkinnolle oli innokkuus, ahkeruus ja esimerkillisyys luistelijana. Kaikille luistelijoille jaettiin uudella seuran logolla varustettu avaimenperä.

Seuran vuoden ohjaajana palkittiin Viivi Koivumäki ja vuoden valmentajana Miisa Koivumäki. Tilaisuudessa muistettiin kiitollisuudella mutta myös haikeudella seuran valmennuspäällikköä Anniina Jokista, joka tämän kauden jälkeen lähtee opiskelemaan ja muuttaa pois paikkakunnalta.

Vuoden taitoluisteluperheenä muistettiin Talvilahden perhettä. Ryhmävastaavia muistettiin heidän panoksestaan seuran tiedottamisessa.

Palkitut ryhmittäin:

K1   Anni Kurunsaari
A1  Elli Hämäläinen
N1  Aava Kangas
N2  Sera Kuronen
T1  Pilvi Pulli
T2  Heidi Kohtala
T3  Eerika Kujanpää
Kehitys 1  Katariina Vaaranmaa
Kehitys2   Neea Peltola
IF   Eevi Manni
RiverDolls   Pipsa Pinta
Riverettes  Tarja Kulmala
Kuntoluistelu  Marja-Liisa Holtti
Nasut   Aapo Fränti
Ruut  Samuli Haapala
Kengut  Noomi Ylä-Ilomäki
Nalle Puhit   Milla Pihlaja
Pollöt  Eerika Kaari
Kanit  Selma Långsjö
Tikrut   Kiiamaari Kontiola
Risto Reippaat  Niko Kohtala