Luistelupassit kaudelle 1.5.2020- 30.4.2021

22.6.2020

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL) jäsenseurassa luistelevalla tulee olla vuosittain hankittava harrastaja- tai kilpailupassi.

Taitoluisteluliitto siirtää jatkossa passikauden tukemaan seurojen luonnollista toimintakautta ollen 1.5.–30.4. Harjoitusryhmien muutokset ja mahdolliset seurasiirrot tehdään yleensä kilpailukauden päätyttyä keväällä, joten uusi passikausi tulee mukailemaan paremmin tätä rytmiä. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava, että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto.

HUOM! Ilman urheilutapaturmavakuutusta ei voi osallistua STLL:n jäsenseurojen harjoituksiin tai kilpailuihin. Lisäksi seuran toiminnassa olevat toimihenkilöt ovat velvollisia hankkimaan puolestaan toimihenkilöpassin.

Seuraavat henkilöt kuuluvat passijärjestelmän piiriin:

- STLL:n jäsenseurassa luisteleva luistelija

- Valmentaja ja/tai ohjaaja

- Arvioija (tuomari)

- Henkilö, joka ilmoitetaan seuran ja/tai liiton toimesta luistelijan/joukkueen mukana kilpailuihin (UUSI)

- Liiton kouluttaja

Passin ostamalla urheilija ja/tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta. Lisätietoja passista ja ohjeet passin hankkimiseen löytyy STLL:n nettisivuilta.

- Kilpailevien luistelijoiden passit ja ohjeet ostoon löytyvät TÄÄLTÄ

- Ei kilpailevien luistelijoiden passit ja ohjeet ostoon löytyvät TÄÄLTÄ

- Toimihenkilöpassit ja ohjeet ostoon löytyvät TÄÄLTÄ

Luistelijoiden passit tulee olla maksettuna ennen kuin harjoitukset alkavat, Jos luistelijan lisenssi/vakuutus ei ole kunnossa, luistelijaa ei valitettavasti saa päästää harjoituksiin.

Kilpailevat yksinluistelijat laittavat kuittikopion maksetusta passista + Sportti-ID:n sähköpostiin ylkisat(a)gmail.com ja muodostelmaluistelijat omalle joukkueenjohtajalleen.

Eli KA, K1, K2, K3, K4, RS, RD, RF ja RP huolehtikaa, että passit on maksettu 1.7. mennessä kun harjoitukset alkavat.

Muut ryhmät eli RB, RR, Timantit, JX, T-ryhmät ja Kuntoluistelu huolehtikaa, että passi on maksettu, kun harjoituksenne alkavat elo- tai syyskuussa.

Lisäksi huomio: Alle 15-vuotiaille 2X viikossa tai vähemmän harjoitteleville seura hankkii passin. Koskee ryhmiä: Luistelukouluryhmät, Tähdet, Jalokivet, RiverKids, JääTaiturit alle -15v, Ei kilpailevat T-ryhmäläiset alle -15v