Lisenssit kaudelle 2018-2019 nyt myynnissä!

29.6.2018

 

Lisenssikausi on 1.7.2018-30.6.2019. Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailulisenssi. HUOM! luistelija ostaa joko lisenssin + sporttiturvan tai lisenssin + vakuutuksettoman kilpailuluvan. JOKAISELLA SEURAN LUISTELIJALLA ON OLTAVA LISENSSIN LISÄKSI VAKUUTUS (joko oma riittävä vakuutus tai liiton tarjoaman sporttiturva).

Kilpailevat yksinluistelijat (Tintit, kilpailevat Taitajat, JX, K3, K2, K1) ilmoittavat kilpailulisenssin maksupäivän ja sportti-ID:n Kilpailuvastaava Kaija Lopille kaija.loppi(a)netikka.fi

Muodostelmaluistelujoukkueet ilmoittavat ko. tiedot omille joukkueenjohtajilleen.

Ei kilpailevat luistelijat jotka harjoittelevat 3X viikossa ja yli 15-vuotiaat harrastajat ilmoittavat harrastajalisenssin maksupäivän ja sporttiID:n seuran toimistolle Sari Seitulle taitoluistelu(a)plu.fi. Koskee ryhmiä Timantit, T1-ryhmän ei kilpailevat, T2-ryhmän yli 15-vuotiaat ja IF-ryhmän yli 15-vuotiaat.

Ryhmät jotka harjoittelevat luistelukoululisenssillä (seura hoitaa) ovat: Luistelukoulut, Tähdet, Jalokivet, RiverStars, T2-ryhmän ei kilpailevat alle 15-vuotiaat, IF-ryhmän alle 15-vuotiaat.

Huomioikaa että jos ei ole omaa riittävää vakuutusta sporttiturva on ostettava ennen ensimmäisiä harjoituksia tai jäälle ei voi tulla. Lisätiedot osoitteessa https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/