Vauhtiajotalkoot 21 - 22.7.2018

9.6.2018

Ohessa lisäinfoa Vauhtiajojen talkooseen. Aikataulut eivät ole vielä julkistettu, joten pieniä kellonajan muutoksia voi tulla, mutta nämä ovat viime vuoden pohjalta ja voimme jo jakaa vuoroja.

Kaikki vuorot ovat koko päivän vuoroja ja yli 7h:n päivävuorosta saa race & rock rannekkeen.

Ranneke on henkilökohtainen ja sitä ei saa myydä kenellekään ja se tullaan laittamaan suoraan henkilön käteen väärinkäytösten välttämiseksi.

Sunnuntaina on muutama lyhyt vuoro ja niistä ei ikävä kyllä saa ranneketta.

Järjestyksenvalvonnan suhteen meillä on todellakin vain nuo 10 paikkaa ja kaikki vuorot ehdottomasti koko päivän.

Järkkärivuoron varaaja laita Sanna Luhtalalle viestinä nimesi ja henkilöturvatunnus väliaikaista lupaa varten numeroon 0405271422. Kortillinen ilmoita Sannalle järkkärikortin numero samaan numeroon. Järjestyksenvalvojien nimilista pitää toimittaa eteenpäin 20.6, joten kaikki vuorot täytyy olla täytettynä 19.6 ja Sannalla henkilötiedot.

Saamme lisätietoja lähempänä ajankohtaa ja tosiaan tänä vuonna meillä on eri yhteyshenkilöt kuin viime vuonna, mutta vedetään tämäkin kökkä kunnialla läpi samoin kuin viime vuonna.

Sanna järjestää lyhyen infotilaisuuden lähempänä talkoota varsinkin heille, jotka eivät olleet viime vuonna.

Poikkeuksena viime vuodesta laittakaa Sannalle viestinä puhelinnumeronne, niin sekä lauantaille että sunnuntaille tehdään omat whatsApp ryhmät, jonka kautta voidaan viestitellä työpisteiden välillä.

alla linkki varauslistaan:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VFFhSpbp-5odN5sV3VwrpWX3OjWyAoy9vuOiZoJKqgY/edit?usp=sharing

Lisätietoa saa Sannalta sanna.luhtala(a)proprint.fi tai 040 527 1422