Muodostelmaluistelun kisakauden päätöksessä ennen näkemättömiä onnistumisia ja pettymyksiä

20.3.2018

Tulokasjoukkue RiverDolls sijoittui 3. kilpailuissa pronssille
Tulokasjoukkue RiverDolls sijoittui 3. kilpailuissa pronssille
Noviisijoukkue RiverFalls
Noviisijoukkue RiverFalls
Juniorijoukkue RiverPearls
Juniorijoukkue RiverPearls

Muodostelmaluistelun kisakauden päätöksessä ennen näkemättömiä onnistumisia ja pettymyksiä

Viikonloppuna luisteltiin muodostelmaluistelukauden päätöskisat Turussa. Seinäjoen Taitoluistelijoiden ryhmistä kisoihin osallistuivat juniorijoukkue RiverPearls, noviisijoukkue RiverFalls ja tulokasjoukkue RiverDolls. 

Juniorijoukkue RiverPearls joutui loukkaantumisista ja sairastapauksista johtuen tekemään viimehetken muutoksia sekä vapaaohjelmansa runkoon että luistelevaan kokoonpanoon, mikä näkyi sekä joukkueen suoritusvarmuudessa että pisteissä. Joukkue sai 33,06 pistettä (ISU) jääden sijalle 11. Noviisijoukkue RiverFalls puolestaan onnistui hienosti vapaaohjelmassaan tehden varman ja puhtaan suorituksen ansaiten 73,40 pistettä (MuPi) ja ottaen tiukassa kisassa 7. sijan. Päivän suurin yllättäjä ja onnistuminen nähtiin seuran tulokasjoukkue RiverDollsilta, jotka luistelivat pirteällä "Kesänlapset" ohjelmallaan oman lohkonsa pronssia keräten 61,20 pistettä (MuPi).

 

"Tulokkaiden onnistuminen oli suuri ilonaihe - he kun ovat niitä nuorimpia urheilijoita, joista kasvatetaan tulevaisuuden luistelijoita. Kertoo siitä, että seuralla on hyvä pohja miltä ponnistaa. Vaikka loppukisat eivät kaikilla joukkueilla sujuneetkaan suunnitellusti, on kausi kokonaisuutena ollut hyvin onnistunut ja kaikkien joukkueiden kohdalla on päästy, jopa ylitetty, kauden alussa asetetut tavoitteet." kommentoi seuran muodostelmaluistelun vastuuvalmentaja, Noora Hintsa.

 

Tulokset:

Kansalliset Juniorit:

1. Team Hysterique, HSK - 47,51, 2. Team Estreija, LTL - 43,15, 3. Altius, PTL - 42,63.....

11. RiverPearls, SeiTL - 33,06

 

Kansalliset Noviisit:

1. Cool Steps, EVT - 85,40, 2. Chicas del Amor, RJT - 81,00, 3. RockingBlades, TapTL - 79,60....

7. RiverFalls, SeiTL - 73,40

 

Kansalliset Tulokkaat:

1. Minitähdet, OLK - 68,20, 2. Mini Sparkles, HTK - 63,80, 3. RiverDolls, SeiTL - 61,20

 

kuvat: Juha Luhtala