Ajankohtaista

Toimisto suljettuna joulun ja uuden vuoden ajan,
Oulu Skate luistellaan Oulunsalon jäähallissa 13.-14.12. Seinäjoelta kilpailuun osallistui 13 luistelijaa.
Taitoluisteluaiheisten Miisa-kirjojen kimppatilaus on vielä käynnissä meidän seurassa! Tilaamalla nyt tuet samalla seuraa rahallisesti, sillä saamme tilauksista palkkion.
Itsenäisyyspäivänä kolmetoista Seinäjoen Taitoluistelijaa kilpaili Jyväskylän Synergia-areenalla. Jälleen tehtiin omia kauden piste-ennätyksiä ja hienoa oli myös se, että kilpailun viidestä poikaluistelijasta yksi edusti Seinäjokea! Muutama luistelijoistamme oli ensimmäistä kertaa vieraalla jäällä kilpailemassa ja kokemus oli hyvä! Siitä se lähtee!
Tampereella luisteltiin jo jouluisissa tunnelmissa kansainvälisessä Santa Claus kilpailussa. Yksinluistelijoistamme kahdeksan oli jäällä perjantaina. Sunnuntaipäivän kilpailuun osallistui puolestaan viisi luistelijaa.
Muodostelmaluistelun 1. valintakilpailussa Espoossa RiverFalls luisteli hopealle. Joukkue teki seuran muodostelmaluistelun arvokisojen historiaa tuomalla kautta aikain ensimmäisen mitalisijan seuralle.
Wasa Cup kilpailu toi seuramme luistelijoille viisi mitalia. Muitakin onnistumisia ja hyviä pistesijoituksi asaavutettiin, joskin koettiin myös pettymyksiä, niinkuin kilpailuihin kuuluu. Kaiken kaikkiaan kilpailuun osallistui 30 seuran yksinluistelijaa. Valmentaja Petra Ranta-ahon mukaan hyvillä mielin mennään eteenpäin, ahkerasti harjoitellen. Uudet kilpailut jo odottavat kahden viikon kuluttua sekä Tampereella että Jyväskylässä, kertoo päävalmentaja Riitta Bakker.
RSS ATOM