Ajankohtaista

Tiia luisteli junioreiden II valintakilpailussa kultaa ja lunasti suoraan paikan loppukilpailuun.
Lauantaina 16.1. luisteltiin Pietarsaaressa kutsukilpailu, johon osallistui Seinäjoelta 30 luistelijaa. Kultaa voittivat Olli Jormalainen Minit 07-08 pojat -sarjassa, Helena Rauha Minit 07-08 tytöt -sarjassa ja Heidi Hirvilampi Aluejuniorit -sarjassa. Pronssille luisteli Matleena Haapala Aluenoviisit -sarjassa.
Avoinna normaalisti 7.-8.1.2016.
Kannustamme kaikkia osallistumaan erittäin tärkeään varainhankintakökkään!
Yksinluistelijat kilpailivat viikonloppuna Oulussa kutsukilpailuissa. Mitalisijoja saavuttivat Heidi Hirvilampi 1. sija aluejuniorit -sarjassa ja Tiia Loppi 2. sija juniorit -sarjassa
RiverFalls ja RiverDolls -joukkueet osallistuivat sunnuntaina Tapparan järjestämiin muodostelmaluistelun kutsukilpailuihin Lempäälässä. RiverFalls luistelu kultaa huippupisteillä ja selvällä erolla toiseksi sijoittuneeseen joukkueeseen. RiverDollsien ohjelma meni myös hienosti tuoden pronssia samalla pistemäärällä hopeaa saaneen joukkueen kanssa.
Sunnuntaina kilpailtiin yksinluistelussa sekä Jyväskylässä että Tampereella. Jyväskylässä mitalisijoja saavuttivat Alina Ahola hopeaa ja Elli Hämäläinen pronssia aluejuniorit -sarjassa sekä Anniina Hietala hopeaa aluesilmut -sarjassa. Tampereella Sera Kuronen sijoittui hienosti 8. kovassa Debytantit -sarjassa.
Nyt ne ovat täällä, kurkkaa mikä ja kuka olet! Seuraavan kevätnäytöksen aihe on prinsessa Ruususen päivitetty versio ja työnimenä "Jääshow Ruusunen 2.0".
RSS ATOM