Ajankohtaista

Avoinna normaalisti 7.-8.1.2016.
Kannustamme kaikkia osallistumaan erittäin tärkeään varainhankintakökkään!
Yksinluistelijat kilpailivat viikonloppuna Oulussa kutsukilpailuissa. Mitalisijoja saavuttivat Heidi Hirvilampi 1. sija aluejuniorit -sarjassa ja Tiia Loppi 2. sija juniorit -sarjassa
RiverFalls ja RiverDolls -joukkueet osallistuivat sunnuntaina Tapparan järjestämiin muodostelmaluistelun kutsukilpailuihin Lempäälässä. RiverFalls luistelu kultaa huippupisteillä ja selvällä erolla toiseksi sijoittuneeseen joukkueeseen. RiverDollsien ohjelma meni myös hienosti tuoden pronssia samalla pistemäärällä hopeaa saaneen joukkueen kanssa.
Sunnuntaina kilpailtiin yksinluistelussa sekä Jyväskylässä että Tampereella. Jyväskylässä mitalisijoja saavuttivat Alina Ahola hopeaa ja Elli Hämäläinen pronssia aluejuniorit -sarjassa sekä Anniina Hietala hopeaa aluesilmut -sarjassa. Tampereella Sera Kuronen sijoittui hienosti 8. kovassa Debytantit -sarjassa.
Nyt ne ovat täällä, kurkkaa mikä ja kuka olet! Seuraavan kevätnäytöksen aihe on prinsessa Ruususen päivitetty versio ja työnimenä "Jääshow Ruusunen 2.0".
Keuruulla kilpailtiin sunnuntaina 29.11. yksinluistelun kutsukilpailu. Seuramme mitalisijoista vastasivat Heidi Hirvilampi 1. sija ja Alina Ahola 3. sija Aluejuniorit -sarjassa, Matleena Haapala 2. sija Aluenoviisit -sarjassa ja Anniina Hietala 3. sija Aluesilmut -sarjassa. Erikoismaininnan tyylikkäästä esityksestä sai Julia Ahvenniemi Tintit 2008 -sarjassa ja Maria Messhtyb kauniista istumapiruetista Tintit 2007 -sarjassa. Onnea kaikille luistelijoille!
Lauantaina 28.11. luisteltiin Debytanttien ja Noviisien 1. valintakilpailu Helsingissä. Rosetta Ojala luisteli upesti Noviiseissa 3. sijalle lunastaen kultafinaalipaikan. Sarjassa luistelivat myös Roosa Kangaskokko, Hilja Kangas ja Venla Hautaniemi. Debytanteissa seuraamme edustivat Sera Kuronen ja Aava Kangas. Onnittelut kaikille tytöille! Edustatte hienosti seuraamme kansallisissa sarjoissa!
RSS ATOM