Ajankohtaista

Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kevätnäytökset onnistuivat mainiosti sekä sunnuntai-iltana 27.4. yleisönäytöksen että maanantaina 28.4. koululaisnäytöksen osalta. Seuran noin 140 näytöksessä luistellutta luistelijaa pystyi välittämään esiintymisen riemua n. 1300:lle katsojalle sunnuntaina ja maanantaina.
Ohjattua sauvakävelyä tarjolla
Perinteinen Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kevätnäytös teemalla ”Lumikki ja 7 kääpiötä” esitetään su 27.4. klo 17 alkaen Seinäjoen jäähallissa. Kevätnäytöksessä on mukana kaikki seuran nuoremmat luistelijat alkaen 4-vuotiaista luistelukoululaisista. Näytös on seuran kevätkauden huipennus, ja värikkäät rooliasut sekä tuttu juoni viehättävät niin vanhempia kuin nuorempia katsojia. Jäällä tulee olemaan vilskettä, sillä kaikkiaan näytökseen osallistuu n. 140 luistelijaa.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kevätnäytös lähestyy kovaa vauhtia, aikaa tapahtumapäivään on tätä kirjoitettaessa noin 1 1/2 viikkoa. Tästä löydätte luistelukoululaisten pukeutumisohjeet!
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n seuranmestaruuskilpailuhin osallistuu runsaasti luistelijoita eli yhteensä 55 luistelijaa. Kilpailuissa on mukana paitsi oman seuran väkeä, myös muutama luistelija Pietarsaaresta ja Kurikasta - toivotamme heidätkin tervetulleiksi!
SeiTl:n omat seuranmestaruuskisat pidetään sunnuntaina 30.3. klo 14-19 (20). Kisat ovat kaksiosaiset: luistelukoululaiset, IF-ryhmäläiset ja muut ilman kilpaohjelmaa luistelleet (osa kehitysryhmäläisistä) improvisoivat ohjelmansa ja kilpailuohjelman omaavat luistelevat oman ohjelmansa. Ilmoittautuminen on tehtävä vauhdikkaasti, sillä se päättyy jo 25.3.2008. HUOM! Ainoastaan improvisointikisaan osallistuvat ilmoittautuvat!
Seinäjoen Taitoluistelijoiden 9-vuotias Tiia Loppi luisteli Tukholmassa järjestetyissä kansainvälisissä taitoluistelukilpailuissa hopealle omassa sarjassaan. Sarjan osallistujat olivat Virosta, Venäjältä, Latviasta, Islannista, Ruotsista ja Suomesta. Hänen sarjassaan oli yhteensä 22 luistelijaa. Tiia on harrastanut taitoluistelua viisi vuotta. Hän on voittanut aiemmin tällä kaudella kotimaan kilpailuissa muun muassa Pohjoisen alueen aluemestaruuden ja sijoittunut muissa kilpailuissa ensimmäiseksi tai toiseksi. On hauskaa osallistua kilpailuihin ulkomailla, kertoo Tiia. Erityisen jännää Tukholmassa oli palkintojen jako jäällä.
Nyt on jälleen se aika vuodesta, jolloin kevätarpajaisemme lähestyvät. Ne ovat yksi, mutta tärkeä osa seuramme varainhankintaa. Arpajaisista saatavat tuotot käytetään koko seuran hyödyksi - myös Sinun lapsesi!
Oulun aluemestaruuskisoissa 20.1.2008 seinäjokelaiset taitoluistelijat olivat hyvässä menestysvauhdissa. Kahden sarjan mestaruus, kaksi mitalisijaa sekä pistesijoitukset olivat hyvät tuliaiset Oulusta. Mestareita olivat omissa sarjoissaan Tiia Loppi ja Jasmiina Ahokas.
Kuntoluisteluun voi tulla vielä kevätkaudeksi mukaan.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kokoama matka Disney on Ice -jääshow`hun Hartwall Areenassa toteutuu lauantaina 2.2.2008.
Loppiaissunnuntaina 6.1.2008 Seinäjoen Taitoluistelijat ry järjesti yhdessä Lions Club Seinäjoki/Törnävän ja kaupungin liikuntatoimen kanssa perheluisteluillan. Tapahtuma onnistui houkuttelemaan raikkaaseen talvisäähän useita satoja liikkujia.
Vuoden 2008 ensimmäisenä viikonloppuna kokoonnuttiin 24 opiskelijan voimin Seinäjoelle ”Luistelukouluohjaajan peruskurssille” eli LKOP-kurssille. Kurssilaisista 10 oli Seinäjoen Taitoluistelijoista, 9 Vaasan Luistinkerhosta, 4 Rovaniemen Taitoluistelijoista ja 1 Pietarsaaren Taitoluistelijoista. Kouluttajina kurssilla olivat Laura Hagman Tampereelta ja Katja Linnaranta Jyväskylästä.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry järjestää Loppiaissunnuntaina 6.1.2008 klo 18.00-19.30 kaikille avoimen Perheluisteluillan 15 –vuotiaan taipaleensa kunniaksi. Joulun jälkeen on hyvä aloittaa ”uusi elämä” ja kinkunsulattelu luistimien avulla – koko perhe yhdessä! Tapahtumaa järjestämässä ovat myös Lions Club Seinäjoki/Törnävä sekä Seinäjoen kaupungin liikuntatoimi.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n edustajat olivat esittelemässä erityisryhmien luistelua Apuväline 2007 –messutapahtumassa, joka järjestettiin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 8.-10.11.2007. Tämä 12. kerran alan ammattilaisille ja apuvälineen käyttäjille tarkoitettu messutapahtuma keräsi kolmen päivän aikana paikalle yli 12 440 kävijää.
RSS ATOM