Ajankohtaista

Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n tiedottaminen tukeutuu moneen eri viestintämuotoon, joista nopeimmat tavat ovat sähköistä viestintää.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry on aktiivinen, viime kaudella noin 180 aktiivista luistelijaa liikuttava seura. Vaikutuspiirissämme on suoraan lähes 500 henkeä. Seuraan toimintaan osallistuvien luistelijoiden perheet ovat vahvasti mukana, ja siksi olemme kiinnostava yhteistyökumppanina.
Löydä kuntoluistelusta itsellesi uusi harrastus. Pääset helposti mukaan harrastukseen aikuisten luistelukoulun avulla, joka pidetään sunnuntaina 7.9 klo 10.00-11.00 uudessa jäähallissa.
Kysytty ja odotettu kierrätyspäivä lähestyy. Tänä syksynä se järjestetään maanantaina 15.9.2008 klo 17-19 vanhan jäähallin aulassa. Tervetuloa tuomaan käyttökelpoinen taitoluistelutavara kierrätysmyyntiin!
Vanha halli avautuu käyttöön syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna, ja kaikkien ryhmien toiminta pyörähtää käyntiin.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n suositut luistelukoulut ovat taas alkamassa. Liikkeelle lähdetään ilmoittautumistilaisuudella, mikä pidetään maanantaina 1.9.2008 klo 17-19 vanhan jäähallin aulatiloissa.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kauden päätöstilaisuudessa oli palkitsemisen paikka. Kaikki luistelijat saivat kaudesta muistomitalin, lisäksi jaettiin erinäinen määrä muita tunnustuksia niin luistelijoille kuin muille taustajoukoille
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kevätarpajaiset pidettiin maalis-huhtikuussa, ja arvonnat on tehty virallisen kaavan mukaan poliisin valvonnassa.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kevätnäytökset onnistuivat mainiosti sekä sunnuntai-iltana 27.4. yleisönäytöksen että maanantaina 28.4. koululaisnäytöksen osalta. Seuran noin 140 näytöksessä luistellutta luistelijaa pystyi välittämään esiintymisen riemua n. 1300:lle katsojalle sunnuntaina ja maanantaina.
Ohjattua sauvakävelyä tarjolla
Perinteinen Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kevätnäytös teemalla ”Lumikki ja 7 kääpiötä” esitetään su 27.4. klo 17 alkaen Seinäjoen jäähallissa. Kevätnäytöksessä on mukana kaikki seuran nuoremmat luistelijat alkaen 4-vuotiaista luistelukoululaisista. Näytös on seuran kevätkauden huipennus, ja värikkäät rooliasut sekä tuttu juoni viehättävät niin vanhempia kuin nuorempia katsojia. Jäällä tulee olemaan vilskettä, sillä kaikkiaan näytökseen osallistuu n. 140 luistelijaa.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kevätnäytös lähestyy kovaa vauhtia, aikaa tapahtumapäivään on tätä kirjoitettaessa noin 1 1/2 viikkoa. Tästä löydätte luistelukoululaisten pukeutumisohjeet!
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n seuranmestaruuskilpailuhin osallistuu runsaasti luistelijoita eli yhteensä 55 luistelijaa. Kilpailuissa on mukana paitsi oman seuran väkeä, myös muutama luistelija Pietarsaaresta ja Kurikasta - toivotamme heidätkin tervetulleiksi!
SeiTl:n omat seuranmestaruuskisat pidetään sunnuntaina 30.3. klo 14-19 (20). Kisat ovat kaksiosaiset: luistelukoululaiset, IF-ryhmäläiset ja muut ilman kilpaohjelmaa luistelleet (osa kehitysryhmäläisistä) improvisoivat ohjelmansa ja kilpailuohjelman omaavat luistelevat oman ohjelmansa. Ilmoittautuminen on tehtävä vauhdikkaasti, sillä se päättyy jo 25.3.2008. HUOM! Ainoastaan improvisointikisaan osallistuvat ilmoittautuvat!
Seinäjoen Taitoluistelijoiden 9-vuotias Tiia Loppi luisteli Tukholmassa järjestetyissä kansainvälisissä taitoluistelukilpailuissa hopealle omassa sarjassaan. Sarjan osallistujat olivat Virosta, Venäjältä, Latviasta, Islannista, Ruotsista ja Suomesta. Hänen sarjassaan oli yhteensä 22 luistelijaa. Tiia on harrastanut taitoluistelua viisi vuotta. Hän on voittanut aiemmin tällä kaudella kotimaan kilpailuissa muun muassa Pohjoisen alueen aluemestaruuden ja sijoittunut muissa kilpailuissa ensimmäiseksi tai toiseksi. On hauskaa osallistua kilpailuihin ulkomailla, kertoo Tiia. Erityisen jännää Tukholmassa oli palkintojen jako jäällä.
RSS ATOM