Ajankohtaista

EM-kisajäällä Helsingissä 20.-25.1.2009 on varmuudella nähtävissä seinäjokelaisväriä. Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n luistelijat Aliisa Haapala ja Essi Gröhn pääsivät EM-kisojen loppunäytökseen "kukkaistytöiksi". Me kaikki onnittelemme tyttöjä EM-kisojen loppunäytökseen pääsystä.
Kokkolassa järjestettiin 10.-11.1.2009 Pohjoisen alueen aluemestaruuskisat. Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n luistelijoita osallistui kisoihin ilahduttavan moni, reilusti yli 30 luistelijaa näytti osaamistaan Kokkolan jäähallissa. SeiTl:n luistelijat saavuttivat myös mukavasti menestystä aluemestaruuskisoissa: saaliina oli niin mestaruuksia, hopeasijoja, pronssisijoja ja muuten vain hyviä suorituksia
Luistelukouluryhmien ja jatkoryhmien kevätkausi alkaa maanantaina 12.1. luisteluharjoituksella vanhassa hallissa tutun aikataulun mukaan.
Tervetuloa uudet kuntoluistelijat mukaan
Maanantaina Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n ryhmät viettävät Joulujuhlaa kahdessa ryhmässä Seinäjoen uudemmassa jäähallissa.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry lähtee bussimatkalle Helsingin EM-kisojen loppunäytökseen 25.1.2009. Liity porukkaan ja ilmoittaudu!
Seinäjoen jäähallissa järjestettiin taitoluistelukisat sunnuntaina 26.10.2008 lähes 150 luistelijan voimin.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n luistelija Miisa Koivumäki osallistui syysloman päätteeksi kansallisiin Junioreiden valintakilpailuihin Turussa.
Liikuntatapahtumassa 9.-10.10 Wallsport Areenassa riitti vilskettä tapahtumapäivien aikana
Nyt on mahdollisuus tilata kysyttyjä, seuran logolla varustettuja collegehuppareita ja collegehousuja. Huppariin saa myös oman nimen.
Perinteiseen tapaan Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n hyvät fleece-takit ovat tilattavissa. Aikaa tilaukselle on 24.10. asti.
Kokkolassa järjestettiin la 20.9.-su 21.9.2008 IV Jackson Heines Memorial Cup. Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n luistelijat saavuttivat monissa sarjoissa mukavasti menestystä -sillä saavutuksina kotiin tuli mm. yksi sarjavoitto sekä monia mitalisijoja. SeiTl:n luistelijoita oli mukana 22, ja kaikilla tuli vähintään kausi avattua mukavasti.
Luistelukoulujen syksy pyörähti käyntiin ma 8.9. Seinäjoen vanhassa jäähallissa. Ensimmäisen kerran aikana ehdittiin paitsi vähän harjoitella tulevaa varten, myös jakaa luistelijat ryhmiin. Niistä alla lisää.
Maanantaina 8.9. vähän ennen kello 18 Seinäjoen vanhan jäähallin käytävät pursuivat energiaa! Syksyn Nordea-luistelukoulut olivat alkamassa lähes 120 innokkaan luistelukoululaisen voimin. Ensin jäälle pääsivät jatkoryhmäläiset, ja sitten aloittelevat luistelukoululaiset.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry haluaa selvittää, että haluavatko sen jäsenet: luistelijat, perheet ja tukijäsenet lähteä jäsenmatkalle EM-kisojen huikeanhienoon loppunäytökseen. Tässä loppunäytöksessä näet kaikki Euroopan parhaat luistleijat ja parit rennoissa show-numeroissa upeassa valo- ja musiikkispektaakkelissa. Loppunäytös järjestetään sunnuntaina 25.1.2009 klo 15.30 alkaen, ja lähdemme matkaan omalla bussilla. Paluumatka alkaa välittömästi näytöksen päätyttyä.
RSS ATOM