Ajankohtaista

Nyt on mahdollisuus tilata kysyttyjä, seuran logolla varustettuja collegehuppareita ja collegehousuja. Huppariin saa myös oman nimen.
Perinteiseen tapaan Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n hyvät fleece-takit ovat tilattavissa. Aikaa tilaukselle on 24.10. asti.
Kokkolassa järjestettiin la 20.9.-su 21.9.2008 IV Jackson Heines Memorial Cup. Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n luistelijat saavuttivat monissa sarjoissa mukavasti menestystä -sillä saavutuksina kotiin tuli mm. yksi sarjavoitto sekä monia mitalisijoja. SeiTl:n luistelijoita oli mukana 22, ja kaikilla tuli vähintään kausi avattua mukavasti.
Luistelukoulujen syksy pyörähti käyntiin ma 8.9. Seinäjoen vanhassa jäähallissa. Ensimmäisen kerran aikana ehdittiin paitsi vähän harjoitella tulevaa varten, myös jakaa luistelijat ryhmiin. Niistä alla lisää.
Maanantaina 8.9. vähän ennen kello 18 Seinäjoen vanhan jäähallin käytävät pursuivat energiaa! Syksyn Nordea-luistelukoulut olivat alkamassa lähes 120 innokkaan luistelukoululaisen voimin. Ensin jäälle pääsivät jatkoryhmäläiset, ja sitten aloittelevat luistelukoululaiset.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry haluaa selvittää, että haluavatko sen jäsenet: luistelijat, perheet ja tukijäsenet lähteä jäsenmatkalle EM-kisojen huikeanhienoon loppunäytökseen. Tässä loppunäytöksessä näet kaikki Euroopan parhaat luistleijat ja parit rennoissa show-numeroissa upeassa valo- ja musiikkispektaakkelissa. Loppunäytös järjestetään sunnuntaina 25.1.2009 klo 15.30 alkaen, ja lähdemme matkaan omalla bussilla. Paluumatka alkaa välittömästi näytöksen päätyttyä.
Maanantaina 8.9. alkavat syksyn luistelukoulut Seinäjoen vanhalla jäähallilla. Kannattaa tulla ajoissa paikalle laittamaan luistimet jalkaan - ohjaajat noutavat luistelijanalut pukukopeista. JATKORYHMIEN tunti alkaa klo 17.10, ALOITTELEVAT LUISTELIJAT aloittavat tuntinsa klo 18.10 ! Tervetuloa!
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n tiedottaminen tukeutuu moneen eri viestintämuotoon, joista nopeimmat tavat ovat sähköistä viestintää.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry on aktiivinen, viime kaudella noin 180 aktiivista luistelijaa liikuttava seura. Vaikutuspiirissämme on suoraan lähes 500 henkeä. Seuraan toimintaan osallistuvien luistelijoiden perheet ovat vahvasti mukana, ja siksi olemme kiinnostava yhteistyökumppanina.
Löydä kuntoluistelusta itsellesi uusi harrastus. Pääset helposti mukaan harrastukseen aikuisten luistelukoulun avulla, joka pidetään sunnuntaina 7.9 klo 10.00-11.00 uudessa jäähallissa.
Kysytty ja odotettu kierrätyspäivä lähestyy. Tänä syksynä se järjestetään maanantaina 15.9.2008 klo 17-19 vanhan jäähallin aulassa. Tervetuloa tuomaan käyttökelpoinen taitoluistelutavara kierrätysmyyntiin!
Vanha halli avautuu käyttöön syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna, ja kaikkien ryhmien toiminta pyörähtää käyntiin.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n suositut luistelukoulut ovat taas alkamassa. Liikkeelle lähdetään ilmoittautumistilaisuudella, mikä pidetään maanantaina 1.9.2008 klo 17-19 vanhan jäähallin aulatiloissa.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kauden päätöstilaisuudessa oli palkitsemisen paikka. Kaikki luistelijat saivat kaudesta muistomitalin, lisäksi jaettiin erinäinen määrä muita tunnustuksia niin luistelijoille kuin muille taustajoukoille
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kevätarpajaiset pidettiin maalis-huhtikuussa, ja arvonnat on tehty virallisen kaavan mukaan poliisin valvonnassa.
RSS ATOM