Luistelukoulu päättyi - miten jatkaa taitoluisteluharrastusta?

15.5.2017

Seinäjoen Taitoluistelijoiden luistelukoulun ja jatkoryhmän kausi 2016-17 päättyi hienoon Ronja Ryövärintytär -kevätnäytökseen 23.4. Kiitos kaikille osallistuneille isosta työstä ja hienosti sujuneesta esityksestä! :)

Kaikki luistelukoululaiset ovat erittäin tervetulleita jatkamaan luisteluharrastusta Seinäjoen taitoluistelijoissa myös ensi kaudella. Tässä tiedotteessa kerrotaan luistelukoululaisten ja jatkoryhmäläisten jatkovaihtoehdoista.

Kuvia näytöksestä: https://seitl.kuvat.fi/

** Luistelukoulussa voi jatkaa!

Jos harjoitukset luistelukoulussa tai jatkoryhmässä tuntuvat kaikkein parhaalta vaihtoehdolta, niissä voi jatkaa kesätauon jälkeen! Ilmoittautumisen uudelle kaudelle voi jo tehdä seuran nettisivuilla: https://www.seinajoentaitoluistelijat.fi/yksinluistelu/luistelijoiden-ilmoittautumiset/

Luistelukoulu ja jatkoryhmä harjoittelevat ensi kaudellakin kerran viikossa. Kausi alkaa syyskuun alussa.

** Tähdet – pienille tulevaisuuden jääprinsseille ja -prinsessoille!

Tähdet-ryhmä on suunnattu vuonna 2011 syntyneille ja sitä nuoremmille. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti ja leikinvarjolla perusluistelutaitoja. Tarkoituksena on löytää luistelun ilo! Kaksi kertaa viikossa luistellessa taidot karttuvat nopeasti.

Tähdet-ryhmään voi tulla sekä luistelukoulu- että jatkoryhmistä.  Ryhmästä voi jatkaa sekä yksin- että muodostelmaluisteluun.

Tähdet harjoittelevat kaksi kertaa viikossa jäällä. Harjoitukset jatkuvat toukokuun ajan ja alkavat taas syyskuussa.

Tähdet-kehitysryhmässä järjestettiin kokeilukerta huhtikuun lopussa ja monet luistelukoululaiset jo kävivätkin kokeilemassa. Ryhmään otetaan syksyllä uusia mukaan. Jos  olet kiinnostunut tulemaan ryhmään mukaan, ota yhteyttä päävalmentaja Petra Ranta-ahoon (petra.ranta-aho@hotmail.com).

Lisätietoja ryhmästä: http://www.seinajoentaitoluistelijat.fi/luistelukoulu/tahdet-ja-jalokivet/

** RiverStars – vauhtia kaipaaville joukkueurheilijoille!

RiverStars on muodostelmaluistelun kehitysryhmä. Muodostelmaluistelu on taitoluistelun joukkuelaji, jossa harjoittelu painottuu esiintymiseen, ilmaisuun ja perusluisteluun, mutta myös piruetit ja hypyt ovat tärkeitä! Muodostelmaluistelun ykkösjuttu on hyvä ryhmätsemppi. 

RiverStars-ryhmään voivat hakea n. 6-11 -vuotiaat itsenäisen perusluistelutaidon omaavat tytöt ja pojat. Ryhmässä tähdätään taitojen kehittämiseen siten, että luistelijat voivat hakea muodostelmaluistelun kilparyhmiin.

RiverStars harjoittelee kaksi kertaa viikossa jäällä ja kerran oheisissa. Harjoitukset jatkuvat toukokuun ajan ja alkavat kesätauon jälkeen elokuun puolivälissä.

RiverStarsiin järjestettiin kokeilukerta huhtikuun lopussa, mutta ryhmässä on vielä tilaa useammallekin uudelle muokkarille! Jos haluaisit tulla kokeilemaan, ota yhteyttä vastuuvalmentaja Noora Hintsaan ja sovitaan heti toukokuulle oma kokeiluaika (noora.hintsa@gmail.com).

Lisätietoja ryhmästä: http://www.seinajoentaitoluistelijat.fi/muodostelmaluistelu/kehitysryhma-riverstars/

** Ice Flowers – kouluikäisille innokkaille luistelijoille!

Kouluikäiset yksinluistelusta innostuneet ovat tervetulleita Ice Flowers -harrastajaryhmään! Ryhmässä harjoitellaan rennolla mielellä perusluistelua ja kokeillaan tietysti myös ihania elementtejä. Kauden kohokohtia ovat seuran näytökset ja juhlat, joissa IF pääsee treenaamaan esiintymistä.


Ice Flowers ovat tervetulleita kaikki 7-14 -vuotiaat. Taitojen karttuessa IF-luistelijat voivat halutessaan pyrkiä T1/T2-kilpaluisteluryhmiin yksinluisteluun tai muodostelmaluistelujoukkueisiin.

Ice Flowers harjoittelee kerran viikossa jäällä ja oheisissa. Ryhmä on jäänyt jo kesätauolle, mutta voit seuran nettisivulla ilmoittautua jo uudelle kaudelle mukaan! IF:n harjoitukset jatkuvat syyskuussa.

Tähän ryhmään voi tulla myös esim. koululuistelupohjalta - pyydä vaikka kaveria mukaan!

Lisätietoja ryhmän vastuuvalmentaja Heidi Kohtala (heidikohtala7@gmail.com).

Lisätietoja ryhmästä: http://www.seinajoentaitoluistelijat.fi/harrasteluistelu/

** T1/T2 – kun haluat jo lisää haastetta!

Yksinluistelun T-ryhmä on harrasteryhmä, jossa on mahdollisuus kilpailla. Ryhmä on suunnattu niille 7-18 -vuotiaille taitoluistelijoille, jotka haluavat harjoitella muutamia kertoja viikossa. 

T-ryhmien luistelijoilla on vaihteleva määrä luistelutaustaa. Ryhmään voikin tulla monenlaisille taustoilla: harrastajaryhmistä, muista kilparyhmistä tai vaikkapa runsaan omaehtoisen harrastamisen pohjalta. T-ryhmissä on mahdollista harjoitella ihan omaa kilpailuohjelmaa ja osallistua taitoluistelukilpailuihin. Ryhmässä harjoitellaan ja hiotaan yksinluistelun elementtejä ja perustaitoja, joista on hyötyä myös muodostelmaluistelun puolella.

Myös motivoituneet luistelukoulun jatkoryhmäläiset ovat tervetulleita kokeilemaan T-ryhmän menoa, sillä täällä tärkeintä on oma into luisteluun!

T-ryhmäläiset harjoittelevat jäällä ja oheisissa 2-3 kertaa viikossa. Harjoitukset jatkuvat vielä tänä keväänä toukokuun ajan ja alkavat taas syksyllä.

Jos olet kiinnostunut luistelusta T-ryhmissä, voit tulla kokeilemaan ryhmän harjoituksiin! Ota rohkeasti yhteyttä ryhmän vastuuvalmentaja Jennika Rislakeuteen (jennika.rislakeus@gmail.com).

Lisätietoja ryhmistä: http://www.seinajoentaitoluistelijat.fi/yksinluistelu/kilparyhmat/t1/

***

Kiitos tästä päättyneestä kaudesta ja tervetuloa mukaan uuteen kauteen!

Seinäjoen Taitoluistelijat ry