Kiinnostaako muodostelmaluistelu? Tule mukaan joukkueisiin!

5.4.2017


Seuramme muodostelmajoukkueet ottavat uusia jäseniä! Kilpaileviin joukkueisiin järjestetään testikerrat maanantaina 24.4. ja kehitysryhmä RiverStarsiin kokeilukerta tiistaina 25.4.

Mitä testissä tapahtuu? Testikerralla testaajat luistelevat muun joukkueen mukana jäällä. Testeissä luistellaan erilaisia askelia ja koetetaan muodostelmaluisteluotteessa luistelemista. Valmentajat tarkkailevat testaajia ja pohtivat, mihin joukkueeseen luistelijat voisivat sopia. Tilaisuudessa on mukava, rento tunnelma - ei anneta pisteitä kenellekään!

Entä kokeilukerralla? Kokeilukerralla toimitaan samaan tapaan kuin testikerralla. Ero nimityksissä tulee siitä, että kyse on kehitysryhmästä, johon ei vielä testata. (Huom. Samaan aikaan RiverStars-kehitysryhmän kanssa järjestetään kokeilukerta myös n. 4-6 -vuotiaille tarkoitettuun, perusluistelua harjoittavaan Tähdet-ryhmään.)

Mitä mukaan? Tarkemmat ohjeet testi- ja kokeilukerroille saapumisesta löydät liitteenä olevasta infokirjeestä. Sieltä saat tietoa myös joukkueiden tasosta ja sinulle sopivasta joukkueesta. Kaikissa mietityttävissä kysymyksissä voit olla yhteydessä joukkueiden vastuuvalmentajiin, joiden yhteystiedot löytyvät liitteestä, tai muodostelman päävastuulliseen valmentajaan Noora Hintsaan (p. 0445354082, email: noora.hintsa@gmail.com)

Tervetuloa testeihin! Jos muodostelmaluistelu kiinnostaa, kannattaa tulla kokeilemaan nyt! Kilpaileviin joukkueisiin otetaan mieluiten uudet jäsenet juuri nyt keväällä, uuden kauden alla eikä muita testitilaisuuksia kauden aikana järjestetä (tämä ei koske RiverStars-kehitysryhmää). Testeihin osallistuminen ei kuitenkaan sido mihinkään, vaan voit tulla ihan vaan maistelemaan tunnelmaa ja otteita.

Tervetuloa kokeilemaan muokkajunaa - nähdään hallilla!

MUODOSTELMAJOUKKUEIDEN TESTIPÄIVIEN AIKATAULU:

Ma 24.4.2017

18:45-19:30 Tulokkaat (RiverDolls) ja Noviisit (RiverFalls)
19:30-20:15 Juniorit (RiverPearls) ja Seniorit (RivereX)
20:15-21:00 Aikuiset (Riverettes) ja miehet (RiverBulls)

Ti 25.4.2017

17:45-18:30 Kokeilukerta kehitysryhmiin RiverStars (muodostelmapainotteinen, 6-11v) ja Tähdet (4-6v)

Kaikki testit ja kokeilukerrat järjestetään uudella jäähallilla.